Predstavitev

Opredeljuje nas vrhunska kvaliteta, tehnična dovršenost in dolgoletne izkušnje

Lekarniški znak

Dolgoletne izkušnje

Partnerstvo dolgoletnih izkušenj dveh podjetij vodilnih na svojih področjih, predstavlja na trgu neprimerljivo izvedbeno moč in kreativno iskrico.

Podjetje Domdesign ustvarja trende in presežke na področju oblikovanja, identitete, znamčenja in skrbi za idejno zasnovo in filigransko načrtovanje napisov. Podjetje Zmas Group že dolga leta izdeluje reklamne, svetlobne napise, promo materiale in tiskovine za največje slovenske naročnike in skrbi za brezhibno izvedbo in vzdrževanje.

IMG_1996.jpg

Dovršeno oblikovanje

Za kvaliteten izdelek, vrhunsko uporabniško izkušnjo in osnovni namen svetlobnega napisa, vidnost, prepoznavnost in usmerjevanje, poskrbijo izkušnje in uporabna naravnanost, ki izhaja iz filozofije in dolgoletnega ustvarjanja oblikovalskih presežkov studia Domdesign. Posvečenost detajlov, minimalistični in izčiščen izgled poskrbi za izgled, ki navduši. Vse to doda h kredibilnosti ustanove in blagovne znamke ter na koncu za boljši rezultat na vseh področjih.

IMG_3642.jpg

Proces dela

Spoštujemo najmanjše detajle, vedno se držimo načrtov za izvedbo in poskrbimo, da se tudi najtežji oblikovalski izdelki lahko preslikajo v kvalitetne končne izdelke. Uporabljamo vzdržljive materiale, najkvalitetnejši aluminij, LED komponente in vzdržljive nalepke, kvalitetnih proizvajalcev. Pred montažo preizkušamo delovanje, poskrbimo tudi za vzdržljivostno preizkušanje po montaži.

Ustvarja Domdesign® v Sloveniji.