Proces

Naši izdelki so tehnično izpopolnjene in oblikovno dovršeni. S skrbjo za prihodnost, od zasnove, do izvedbe.

Lekarna Sevnica

Uvodni sestanek

Ob naročilu oziroma povpraševanju, se dogovorimo za uvodni sestanek, kjer nam sporočite vaše želje, mi pa vam predstavimo možnosti.

image6 copy.jpeg

Začetek procesa izvedbe

Na podlagi izmer in informacij, pripravimo točne popise, materiale in finančno ponudbo, na podlagi katere se lahko začne proces izvedbe. Ponudba vsebuje vse postavke od ideje do izvedbe, v primeru razlike naročila v procesu potrjevanja, pa se ponudba sproti dodela.

Svetlobna konzola Elegance Lekarna na Vidmu

Osnovna ideja in oblikovni koncept

Po ogledu lokacije in pridobitvi osnovnih informacij in vsebin, zasnujemo osnovno idejo in oblikovni koncept. Na podlagi osnovne ideje pripravimo vizualizacije in idejne načrte napisov, katere potrdimo z vami.

image2.jpeg

Načrtovanje in izdelava

Potrjeno idejno zasnovo s smislom za detajle opremimo z natančnim načrtom, katerega pretvorimo v delujoč končni model. Sledi izdelava na podlagi načrtov, pri kateri na najbolj učinkovit način poskrbimo za optimalno izkoriščenost materialov, za kvalitetno in statično izvedbo narejeno po uradnih standardih. Na koncu proizvodnega procesa z oblikovalci preverimo, da izvedba ne odstopa od ideje oziroma načrta in preizkusimo delovanje elektronike in osvetlitve ter izvedemo kontrolo kvalitete. 

resized.jpg

Montaža

Po izvedbi v proizvodnem objektu se z vami dogovorimu o točnem datumu in času montaže. V primeru večih lokacij poskušamo montažo združiti in po možnosti v enem dnevu dokončati celoten projekt. Pred montažo se dogovorimo tudi morebitnih tehničnih zahtevah mesta za montažo, nato pa poskrbimo za kvalitetno namestitev, električni priklop in tehnično pritrditev na lokacijo.

Tipi montaže

Montaža z dvižno ploščadjo ali avto dvigalom

Dvigalo ali ploščad lahko priskrbimo mi in stroške najema zajamemo v ponudbi. Lahko pa uporabimo vašo obstoječo ali jo priskrbite sami.

Montaža z lestvimi

Za nižje montaže in enostavni dostop lahko izvedemo montažo z lestvimi.

Ustvarja Domdesign® v Sloveniji.