Servis

V vseh fazah izvedbe vam nudimo kvalitetno podporo in servis, za brezhiben izgled in dolgo delovanje

Pred izvedbo

Naša podpora se začne že pred izvedbo, ko vam pomagamo predlagati najboljši pristop in strategijo ter pripraviti kvaliteten načrt in vsebino za izvedbo.

Med izvedbo

V celotnem času izvedbe sodelujemo z vami, pridobivamo, urejamo in pripravljamo informacije, se usklajujemo in vam nudimo možnosti vmesne potrditve.

Po izvedbi

Nudimo garancijo, redno vzdrževanje, čiščenje in servis za dolgotrajno in brezhibno delovanje še dolgo po osnovni izvedbi.

IMG_4648.jpeg

Vzdrževanje

Če želite svetlobnemu znaku ohraniti prvotni izgled in dolgotrajno delovanje, je ključnega pomena, poleg vzdrževanja, čiščenje. S čiščenjem zagotovimo prvotni lesketajoč izgled, dolgotrajno delovanje elektronskih komponent, ki bi zaradi umazanije, prahu pajčevine in padavin lahko začele hitreje propadati.

Če ne morete poskrbeti za osnovno vzdrževanje, lahko namesto vas to storimo mi. Redno čistimo in vzdržujemo vaše svetlobne napise.

Garancija

Naši izdelki so zasnovani in izvedeni natančno, z uporabo vzdržljivih materialov, ki zagotavljajo brezhibno delovanje še dolgo po izteku garancije.

Za zaščito pred ekstremnimi vremenskimi pojavi ali mehanskimi poškodbami svetujemo zavarovanje napisov, obstojnost na ekstremni veter je možnost kot dodatna ponudba. Ta garancija se lahko uveljavla le, da se vršijo vsakoletni pregledi stanja napisov iz strani našega podjetja. Za vsak letni pregled se izda posebno potrdilo.

Ustvarja Domdesign® v Sloveniji.
Domdesign

Zlati

Cert ID: 0001/00001

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Domdesign, d. o. o.
Matična številka: 3531813000